Vacatures Rohaco

Home / Vacatures

Field Service Engineer

Als FIELD SERVICE ENGINEER bij Rohaco verzorg je het preventief en correctief onderhoud van robot-en transportsystemen bij onze klanten. Je gaat onderdeel uitmaken van de serviceafdeling. Jij zal service- en onderhoudswerkzaamheden aan onze robot- en handlingsystemen voorbereiden en op locatie uitvoeren bij onze klanten.


Je bent technisch allround en snel van begrip. Je bent oplossingsgericht, vindingrijk en technische problemen zijn voor jou een uitdaging. Je kunt goed zelfstandig werken en bent in staat de taal van de klant te spreken. Het middelpunt is te allen tijde een tevreden klant, die kan vertrouwen op een organisatie die waarmaakt wat ze belooft.

Ben jij die gedreven techneut, die goed kan improviseren en heb je een paar jaar werkervaring?
Dan heeft Rohaco de perfecte uitdaging voor jou!


Ben jij enthousiast geworden en zie jij jezelf als onze nieuwe collega?
Neem contact op met Sandra Eil via 030-6008803 of mail je cv met motivatiebrief naar sandra.eil@rohaco.com

 

Algemeen

Recruiters, intermediair en/of plaatsingsbureaus hoeven niet te reageren op bovenstaande vacatures! Rohaco heeft reeds contact met enkele partijen en wenst geen aanvulling hierop!
Absolute voorkeur heeft Rohaco in directe reacties van geïnteresseerde die vanuit een werkende situatie interesse tonen in Rohaco en op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen.

Wij zien graag uw motivatie en C.V. per mail tegemoet.
Reacties naar: sandra.eil@rohaco.com