Vacatures Rohaco

Home / Vacatures

Tekenaar/Constructeur

Als TEKENAAR/CONSTRUCTEUR sta je voor de uitdaging om een bijdrage te leveren aan de engineering en oplevering van klant specifieke robot- en handlingsystemen. Je gaat onderdeel uitmaken van de engineeringsafdeling, waar we met de nieuwste technieken, logistieke systemen en verpakkingstechnieken ontwerpen. Het is jouw taak om conceptmatige technische ontwerpen tot in detail uit te werken, de productietekeningen te generen en middels invoering in het ERP-systeem, de bestellingen van onderdelen te verrichten.


Ben je gedreven en heb je een ondernemende instelling?
Heb je de nodige ervaring met het tekenen en ontwerpen van handlingsystemen voor industriële machines?
Dan heeft Rohaco de perfecte uitdaging voor jou!


Interesse gewekt?
Kijk op www.tecque.nl/vacature/tekenaarconstructeur-bij-rohaco-industrial-handling
of vraag meer informatie via sandra.eil@rohaco.com

 

Monteur elektro/kastenbouw

Als monteur elektro/kastenbouw ben jij verantwoordelijk voor het elektrisch assembleren en monteren van alle robot-en transportsystemen bij Rohaco. Je hebt ervaring met het lezen en interpreteren van elektrotechnische tekeningen en kan zelfstandig besturingskasten bedraden, aansluiten en installeren. Daarnaast verzorg je de bekabelingen van onze robot- en transportsystemen.


Ben jij een gedreven techneut, heb je al een aantal jaren ervaring, dan heeft Rohaco de uitdaging voor jou!

Interesse gewekt?
Kijk op www.tecque.nl/vacature/monteur-elektrokastenbouw-bij-rohaco-industrial-handling
of vraag meer informatie via sandra.eil@rohaco.com

PLC/Robot Programmeur

Als PLC/ROBOT PROGRAMMEUR ben je verantwoordelijk voor de architectuur, het ontwerpen, testen, bouwen en implementeren van PLC- en ROBOT besturingen. Als industrieel programmeur werk je op projecten met logistieke oplossingen, robotopstellingen en diverse andere installaties. .Je werkt in een team van programmeurs en werkt nauw samen met onze projectengineers, elektrotechnici en monteurs.


Beschik je over een coördinerend vermogen, ben je gedreven en heb je een ondernemende instelling met voldoende ervaring op het automatiseringsvlak, dan zijn wij naar jou op zoek

Interesse gewekt?
Kijk op www.tecque.nl/vacature/PLCRobotprogammeur-bij-rohaco-industrial-handling
of vraag meer informatie via sandra.eil@rohaco.com

 

Algemeen

Recruiters, intermediair en/of plaatsingsbureaus hoeven niet te reageren op bovenstaande vacatures! Rohaco heeft reeds contact met enkele partijen en wenst geen aanvulling hierop!
Absolute voorkeur heeft Rohaco in directe reacties van geïnteresseerde die vanuit een werkende situatie interesse tonen in Rohaco en op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen.

Wij zien graag uw motivatie en C.V. per mail tegemoet.
Reacties naar: sandra.eil@rohaco.com